تاثیر ذهن ناخودآگاه در موفقیت شغلی و زندگی 🧠

آیا تا حالا سعی کردید به یک ساز موسیقی جدید مسلط شوید؟ چقدر سخت بود ؟
آیا اولین تلاش ها برای دوچرخه سواری را به خاطرت داری ؟ چند بار زمین خوردی تا دوچرخه سوار شدی ؟!
از نظر روانشناسان و روانپزشکان اولین تلاش ها برای همگام سازی مجموعه جدیدی از اعمال پیچیده همیشه دشوار است. به زبان ساده تر وقتی مهارت بیشتری پیدا کنیم ، این حرکات رفته رفته به آگاهی کمتری نیاز پیدا می کنند، تا جایی که تکرار همه اون کار های دشوار به یک چیز کاملا عادی و طبیعی تبدیل میشه .
تمام این حرکات اتوماتیک توسط یکی از قدرتمند ترین نیرو های درونی هدایت می شود که بانی تحریک رفتار انسان است- ذهن نیمه خودآگاه (که معمولاً به آن ذهن نا هوشیار نیز گفته می شود).
مکانیزم (عملکرد) ذهن خودآگاه و ناخودآگاه
ذهن ناخودآگاه شما، ذهن احساسی و ذهن خودآگاه شما، ذهن منطقی شماست. یعنی شما با ذهن خودآگاهتان فکر میکنید و با ذهن ناخودآگاه، احساس میکنید. ذهن خودآگاه شما دارای یک سری گیرندههاست که اطلاعات عوامل بیرونی را دریافت کرده و در ذهن شما یک فکر ایجاد میکند.
این گیرندهها شامل گیرندههای بینایی، شنوایی، لامسه، چشایی و بویایی هستند. بنابراین، اغلب مردم طبق اتفاقاتی که در اطرافشان رخ میدهد، فکر میکنند. آنها اطلاعات بیرونی را دریافت میکنند، در ذهنشان به آن فکر میکنند، برای آن تصویر سازی میکنند، سپس آن را به درون ذهن ناخودآگاهشان میفرستند و در نتیجه، طبق آن احساسی را برای خود ایجاد میکنند.
در واقع، فکری که در ذهنتان شکل میگیرد و تاثیری که آن فکر بر ذهن ناخودآگاهتان میگذارد، ارتعاش شما را کنترل میکند. زیرا ارتعاش شما با احساس شما مرتبط است. در واقع شما با احساس خود ارتعاش میفرستید، نه با فکرتان. میتوان گفت که افکار شما به طور غیر مستقیم و احساس شما به طور مستقیم تعیین کننده ارتعاش شماست و ارتعاش شما تعیین کننده نتایج و دست آوردهای زندگی شماست.
دیدگاهتان را بنویسید